ΕΠΣ Ξάνθης: «Βόμβα» με Αντώνη Χαριτίδη η Ελπίδα Γενισέας

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Ελπίδα Γενισέας, καθώς έντυσε στα «πράσινα» τον έμπειρο Ξανθιώτη επιθετικό Αντώνη Χαριτίδη.

Ύστερα από περίπου δύο χρόνια, όταν και αγωνιζόταν για λογαριασμό του Άρη Αβάτου, ο Αντώνης Χαριτίδης επέστρεψε σε σύλλογο του Νόμου Ξάνθης. Ο σύλλογος αυτός είναι η Ελπίδα Γενισέας, η οποία πρόσθετει ακόμη πόλυ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή για τα δεδομένα της ΕΠΣ Ξάνθης στο ρόστερ της.

Ο 27χρονος Χαριτίδης την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστικε σε δύο ομάδες, καθώς το καλοκαίρι του 2019 είχε επιστρέψει για δεύτερη φορά μετά από μια πενταετία στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, από οπου και αποχώρησε τον Δεκέμβριο για να ολοκληρώσει τη σεζόν στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, ομάδα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ, εκεί όπου ήταν συμπαίκτης με τους Γιούρι Λοντίγκιν και Πέτρο Μάνταλο, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά Εθνικός Γαζώρου, Νέστος Χρυσούπολης, Φωκικός, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραισκάκης, Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου, Κεραυνός Πέρνης, Νέστος Χρυσούπολης και Απόλλων Χρυσοχωρίου.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Γενισέας:

«Η Ελπίς Γενισέας καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Χαριτίδη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!»