Γ’ Εθνική: Επιστρέφει (;) Καρδίτσα μετά το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παντελής Ριζογιάννης

Σε επαφές για την απόκτησή του Παντελή Ριζογιάννη βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας, ύστερα από την αποχώρηση του έμπειρου μέσου από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τον επαναπατρισμό του Ριζογιάννη στην γενέτειρά του επιχειρεί η Αναγέννηση Καρδίτσας και έχουν ήδη γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, αναμένεται να έχει ως συμπαίκτη τον Θρακιώτη Δημήτρη Χασομέρη.

Ο 32χρονος (01/02/1988) Παντελής Ριζογιάννης αποτέλει έναν ιδιαίτερα δυναμικό ανασταλτικό μέσο, έχοντας εμπειρία από όλες τις εθνικές κατηγορίες. Έπαιξε επί σειρά ετών στην Ξάνθη και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής (από το 2005 μέχρι το 2010, κάνοντας 32 συμμετοχές). Στη συνέχεια πήγε στα Τρίκαλα μία χρονιά (2010-11) παίζοντας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ ακολούθησαν δύο γεμάτες χρονιές στη Νίκη Βόλου, στην Γ’ Εθνική και στη Β’ Εθνική κατηγορία. Επόμενος σταθμός της καριέρα του ήταν ο Πανελευσιανιακός για δύο χρόνια και στη συνέχεια έπαιξε άλλα δύο χρόνια στα Τρίκαλα (57 συμμετοχές, επτά γκολ). Αγωνίστηκε έπειτα για ενάμιση χρόνο στη Δόξα Δράμας (πρώτος σε συμμετοχές στην ομάδα· 39 συνολικά), για να επιστρέψει ξανά στον Βόλο, για χάρη του Ολυμπιακού αυτή τη φορά, με τον οποίο είχε καταγράψει αρκετές συμμετοχές, συμβάλλοντας στην άνοδο του συλλόγου στη Football League. Ακολούθησε η περσινή πρωταθληματική σεζόν με τα Τρίκαλα όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ. Το καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο ωστόσο αυτή τη φορά δεν μακροημέρευσε.