Ξεκίνησε προπονήσεις στη Σλοβακία συναντώντας εκεί άλλους τέσσερις Έλληνες ο Δημήτρης Σιώπης

Σε μία νέα σελίδα μπαίνει η ποδοσφαιρική καριέρα του Δημήτρη Σιώπη, καθώς θα ακολουθήσει τα «χνάρια» του αδερφού του Μανώλη και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα, το FL News, που προ περιπού μίας εβδομάδας είχε αναφερθεί σε συζητήσεις του Εβριτή δεξιού οπισθοφύλακα με την Ζέμπλιν Μιχάλοβτσε από τη Σλοβακία (σχετικό ρεπορτάζ που ανεβάσαμε και στο ThrakisportS), αναφέρει πως πλέον θα πρέπει να λογίζεται παίκτης της ομάδας που τερμάτισε 4η στο περσινό πρωτάθλημα Σλοβακίας καθώς έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις μαζί της.

Η Ζέμπλιν απότελει έναν σύλλογο που δείχνει τα τελευταία χρόνια εμπιστοσύνη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δείγμα αυτού αποτελεί το γεγονός πως διαθετεί ήδη στο ρόστερ της 4 Έλληνες (Πολυδεύκης Βολανάκης, Χρήστος Κουντουριώτης, Δημήτρης Πόποβιτς και Γιώργος Νεοφυτίδης) με τον Δημήτρη Σιώπη να προστίθεται ως ο πέμπτος της ελληνικής… «παροικίας».

Γύρω από το όνομα του 25χρονου μπακ υπήρχε έντονη κινητικότητα στην διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς φερόταν πως είχε συμφωνήσει με την Δόξα Δράμας ώστε να συνεχίσει για 4η σεζόν εκεί, παίρνοντας μάλιστα μέρος και στην προπόνηση και κάνοντας και τεστ για τον covid 19. Επίσης, υπενθυμίζεται πως την πλεύρα του προσέγγισε και η Ενωση Αλεξανδρούπολης, που προσπάθησε να τον επαναπατρήσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει.