Super League: Κοντά σε συμφωνία με τον πρώην ΠΑΟΚ και Άρη Δημήτρη Κωνσταντινίδη ο ΑΟΞ!

Συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι η Ξάνθη, αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κατερινιώτη πρώην δεξιό οποσθοφύλακα των ΠΑΟΚ και Άρη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της metrosport, ο ταλαντούχος πλήν άτυχος 26χρονος μπακ τα έχει βρει με τους Ξανθιώτες και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί επίσημα.

Η Ξάνθη θα γίνει ο τέταρτος ελληνικός σταθμός για τον Κωνσταντινίδη, αφού έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΠΑΟΚ, Άρη και Αιγινιακό, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Σλοβακία για λογαριαμσό της Μιχαλόβτσε.

Ακόμα, έχει υπάρξει μέλος όλων των «μικρών» Εθνικών ομάδων της Ελλάδας. Στην ηλικία των 18 ετών, ήταν βασικός παίκτης της Εθνικής U-20 που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 του 2013 που διεξήχθη στην Τουρκία.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από συνεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά αξιοσημείωτο είναι πως τα τελευταία χρόνια σε Άρη και Σλοβακία (πλήν ενός 10ημέρου στους κίτρινους), δεν αντιμετώπισε κάτι σημαντικό και έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Για την ιστορία, είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Super League στις 26 Αυγούστου το 2012 με την φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό στην Τούμπα, στην νίκη των γηπεδούχων με 1-0.