Γ’ Εθνική: Ηχηρή μεταγραφή από Αλεξανδρούπολη! Έφερε πίσω στον Έβρο τον Παύλο Ζώτο

Σούπερ μεταγραφική κίνηση από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης λίγες ώρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, καθώς επισημοποίησε την επιστροφή στην Θράκη και τον Έβρο του αμυντικού Παύλου Ζώτου.

Αναμφίβολα η απόκτηση του 23χρονου δεξιού μπακ είναι μια κίνηση που προκαλεί αίσθηση, από την στιγμή που πολλές ομάδες ορισμένες και μεγαλύτερων κατηγοριών είχαν εκφράσει ενδιαφέρον από την στιγμή που ο νεαρός φοιτητής που σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Τρίγλιας.

Οι μεθοδευμένες κίνησεις των ανθρώπων της φιλόδοξης τη φετινή σεζόν Αλεξανδρούπολης έφεραν τον Ζώτο πίσω στον Έβρο, ενισχύοντας σημαντικά τα άκρα της αμυντικής της γραμμής με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή για τα δεδομένα της κατηγορία.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έκανε μια καταπληκτική σεζόν με την Τρίγλια, αγωνιζόμενος ως βασικός σε 21 αγώνες έχοντας και ένα γκολ κόντρα στην Καβάλα. Μάλιστα στις αρχές της θερινής μεταραφικής περιόδου βρισκόταν κοντά σε ανανέωση της συνεργασίας, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στην πορεία και αποχώρησε κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης, παίζοντας ως δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και συνέχισε σε Αγροτικό Αστέρα και Τρίγλια.

Λίγες ώρες μετά από την επισημοποίηση της μεταγραφής, συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον Έβρο, στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη ΑΕΔ στο Σουφλί. Εν τέλει όμως δεν αγωνίστηκε· στην ήττα της Αλεξανδρούπολης με 3-1.