Αντίπαλος της Ξάνθης και της Δόξας Δράμας ο θρύλος του Πανθρακικού Ρόνι Φαν Ες

Ο Καραϊσκάκης Άρτας ξεκίνησε συνεργασία με τον Ρόνι Φαν Ες, τον βετεράνο άσο του Πανθρακικού και της Δόξας Δράμας.

Ο Ολλανδός ήταν ο παίκτης που πέτυχε το χρυσό γκολ στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ηλυσιακό το καλοκαίρι του 2008, χάρη στο οποίο η ομάδα της Κομοτηνής ανέβηκε για πρώτη φορά στην Super League.

Ο παράγοντας της αρτινής ομάδας, Στέλιος Μπέκας με ποστάρισμά του έκανε γνωστό ότι ο βετεράνος άσος Ρόνι Φαν Ες που έπαιξε σε Δόξα Δράμας, Πανθρακικό αποτελεί συνεργάτη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο Μπέκας έγραψε:

«Οσο θα γράφουν κάποιοι αοριστιες τόσο θα απαντάμε με έργα…
Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης σε μόνιμη συνεργασία πλέον με την SC Telstar και την AZ Alkmaar μέσω του Ronni Van Es τεχνικού διευθυντή της Τελσταρ και σκαουτερ της ΑΖ και υπεύθυνου του μεγάλου ολλανδικού γραφείου Grandstand. Ο κύριος Φαν Ες ανήκει πλέον και στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης σαν συνεργάτης του τεχνικού επιτελειου της ομάδας».

Μία ημέρα νωρίτερα (03/09) ο Μπέκας είχε ανακοινώσει την έλευση του 25χρονου Ολλανδού αμυντικού, Ντόνι Φαν Ίπερεν. Την περσινή σεζόν είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Γκόου Αχέντ Ινγκλς (έπαιξε και στις ρεζέρβες). Μετρά 83 ματς και 2 γκολ με την Τέλσταρ και 8 με την πρώτη ομάδα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε U19 (3 συμμετοχές), U21 (11 ματς) της Άλκμααρ, U21 της Καμπούρ (5 ματς, 2 γκολ), U21 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς (9 παιχνίδια, 1 γκολ).

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης θα είναι μια από τις 11 αντιπάλους της ΠΑΕ Ξάνθη στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που γνωστοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.