Τέλειωσε η εβδομάδα και καμία απόφαση από την ΕΕΑ για την Ξάνθη – Μπήκε στην ημερήσια διάταξη της ερχόμενης Τρίτης η υπόθεση

Πέρασε και αυτή η εβδομάδα και κόντρα στις επίσημες δηλώσεις και τα δημοσιεύματα, καμία απόφαση δεν ελήφθη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Ξάνθης.

Για την ακρίβεια, στην μοναδική συνεδρίαση της ΕΕΑ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη δεν υπήρχε καν το θέμα στην ημερήσια διάταξη. Κατά συνέπεια, όπως έγραψε το ThrakiSportS από τις αρχές τις εβδομάδας, όταν ακόμα καλλιεργούνταν η πεποίθηση ότι η υπόθεση θα λήξει πιθανότατα την Πέμπτη που μας πέρασε, τα σπουδαία θα πρέπει ναν αναμένονται από την προσεχή εβδομάδα.

Η συνεδρίαση στην οποία έχει συμπεριληφθεί το θέμα της Ξάνθης στην ημερήσια διάταξη είναι αυτή της ερχόμενης Τρίτης. Για εκείνη την ημέρα το μεσημέρι έχει κληθεί ο ίδιος ο Μπιλ Πάπας να δώσει το παρών, καθώς πάγια τακτική της ΕΕΑ είναι να υπάρχει φυσική παρουσία του εκάστοτε ενδιαφερόμενου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο κάποιας ΠΑΕ.

Στην περίπτωση του Μπιλ Πάπας, κόντρα στις πληροφορίες που μεταδόθηκαν το προηγούμενο 24ωρο ότι θα έρθει στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα, οι τελευταίες πληροφορίες αλλά και η άτυπη ενημέρωση που έχει γίνει στην ΕΕΑ είναι ότι δεν πρόκειται ο ίδιος να δώσει αυτοπροσώπως το παρών, αφού δεν μπορεί να ταξιδέψει από την Αυστραλία λόγω της πανδημίας του Covid.

Είναι άγνωστο αν αυτή η απουσία θα προκαλέσει ενδεχόμενη νέα καθυστέρηση στην λήψη της αποφασης. Πάντως, για την συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης έχει προγραμματιστεί καταρχήν η εξέταση του φακέλου που έχουν καταθέσει προ δεκαημέρου οι άνθρωποι του Μπιλ Πάπας και έχει κληθεί ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί Φάνης Ουζουνίδης αλλά και ο εν Ελλάδι συνεργάτης του Τάσος Γαμουρίδης, για να παράσχουν διευκρινίσεις στα μέλη της ΕΕΑ.

Αυτό σημαίνει ότι πριν την Τρίτη δεν αναμένεται καμία απόφαση της ΕΕΑ για την μεταβίβαση των μετοχών. Αν θα υπάρξει απόφαση-έγκριση την συγκεκριμένη ημέρα ή αν θα υπάρξει παράταση στην αγωνία θα είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από μια σειρά παραγόντων και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ουσία είναι ότι διαψεύστηκαν οι προσδοκίες που καλλιέργησαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Μπιλ Πάπας, που περίμεναν ήδη από την περασμένη εβδομάδα να έχει λήξει η υπόθεση. Οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται σε αυτόν τον τομέα το νωρίτερο για την προσεχή Τρίτη…