Έρχεται άμεσα Ελλάδα ο Μπιλ Πάπας και αναλαμβάνει επίσημα τις τύχες της ΠΑΕ Ξάνθη

Εντός των επόμενων ημερών, ακόμα και εντός της εβδομάδας, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Μπιλ Πάπας, κατά κόσμον Βασίλης Παπαδημητρίου, καθώς φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν καποια γραφειοκρατικά ζητήματα που υπήρχαν.

Αν και ο προπονητής Τόνι Πόποβιτς καθώς και οι υπόλοιπο συνεργάτες του αναμένονται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας στην Ξάνθη, για τον νέο μεγαλομέτοχο αυτό θεωρούνταν δύσκολο με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει και να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών ένας επιχειρηματίας του δικού του βεληνεκούς.

Ωστόσο νεώτερες πληροφορίες λένε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο για τους προερχόμενους από την Αυστραλία, αφού η Ελλάδα για τουριστικούς λόγους έχει άρει τους περιορισμους καραντίνας. Με αυτό το δεδομενο, ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης έγραψε ότι θα βρίσκεται «την Παρασκευή στην Ξάνθη ο νέος ιδιοκτήτης Βασίλης Παπαδημητρίου».

Ακόμα και αν δεν έρθει ο ίδιος τόσο άμεσα στην Ξάνθη πάντως, αναμένεται να βρεθεί στην πόλη της Θράκης (ενδεχομένως και την Παρασκευή) ο Τάσος Γιαμουρίδης, ο πιο στενός εν Ελλάδι συνεργάτης του Μπιλ Πάπας που έχει την έδρα της επιχείρησής του στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης. Κανείς δεν αποκλείει να κάνουν μαζί την εμφάνισή τους και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Xanthi FC Arena και του προπονητικού κέντρου, που περνούν στην κατοχή του Μπιλ Πάπας με την εξαγορά της ΠΑΕ

Πάντως, έχει κλειδώσει ότι το γενιό κουμάντο θα το κάνει ο Ανέστης Τσετινές, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχει και επίσημη θέση στο νέο διοικητικό σχήμα που θα ανακοινωθεί μετά την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία πάντως όπως έγραψε το ThrakiSportS ΔΕΝ αναμένεται εντός αυτής της εβδομάδας, κόντρα σε όσα έχουν διαρρεύσει και δημοσιευθεί.

Ήδη σφραγίδα Τσετινέ φέρει η πρώτη ηχηρή μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό αέρα. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ακόμα ακουστεί τα ονόματα των Γιάννη Στάθη και Τάσου Παπαζογλου για την άμυνα, ενώ αναμένεται η αξιοποίηση των Γιώργου Μαραντά, Κυριάκου Κετσιεμενίδη, Γιάννη Δημητριάδη και Χρήστου Μαλαδένη στο νέο οικοδόμημα των ακαδημιών.