ΕΠΣ Θράκης: Αποχωρούν από το πρωτάθλημα οι Ρομά! Μένουν ελεύθεροι και αναζητούν νέα ομάδα οι παίκτες…

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας από την επανασύσταση της ομάδας, η Νέα Ρομά δεν θα κατέβει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα των Ρομά με τους πιο ένθερμους φίλους στα γήπεδα της Ροδόπης, η οποία φέτος ανέβηκε στην Α’ ΕΠΣ Θράκης ως δευτεραθλήτρια από την Β’ Κατηγορία αν και νεοσύστατη, παρα τις καλές μεταγραφικές κινήσεις και την διατήρηση του περσινού δυανατού κορμού της, αποφασίστηκε τελικά να μην συνεχίσει στα γήπεδα και την φετινή σεζόν.

Τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας απουσιάζουν στο εξωτερικό και έτσι όλες σχεδόν αρμοδιότητες έπεσαν πάνω στον Αμέτ Ερκαν που θα αναλάμβανε και τον ρόλο του προπονητή της ομάδας. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οικονομικά η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο για ερασιτεχνική ομάδα, η τωρινή κατάσταση και η αβεβαιότητα ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος λόγω κορονοιού έφεραν την απόφαση αυτή της προσωρινής αναστολής για έναν χρόνο μέχρι να επανεξεταστεί του χρόνου η κατάσταση.

Πλέον όλοι οι καλοί παίκτες της ομάδας είναι ελεύθεροι, όπως οι Νεαζή Αλή, Μαμούτ Σεϊδάν και οι Οκτάι, Κιουσίδης, Σεριφ, Σεβεν, Ραμαδαν Σινάν, οι Σιλό και Μιμις που είναι στο εξωτερικό, αλλά και φυσικά ο ίδιος Αμέτ Ερκάν που πλέον θα συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής.

Δυστυχώς φήμες φέρουν και άλλες ομάδες να σκέφτονται την αναστολή λόγω Covid με την ΕΠΣ Θράκης να πρέπει να εξετάσει με πόσες ομάδες θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματά της.