Ανακοίνωσε Λισγάρα 38 ώρες μετά το μπαράζ ο Απόλλων Σμύρνης

Περίπου 1,5 μέρα μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγώνα μπαράζ και την επισημοποίηση της ανόδου του στη Super League, ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε και την πρώτη του μεταγραφή.

Συμπτωματικά η πρώτη αυτή μεταγραφή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σχετίζεται με την Ξάνθη, ομάδα επί της οποίας επικράτησε δύο φορές (0-1, 3-1) για να κερδίσει την άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Και αυτό διότι το πρώτο όνομα με το όποιο ενισχύθηκε ο Απόλλων είναι ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΑΟΞ, Χρήστος Λισγάρας. Ο Γιαννιώτης αμυντικός, παρόλο που μέσα στο καλοκαίρι ακουγόταν στα ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, είχαν υπάρξει και στην πόλη της Ξάνθης αναφορές για επικείμενη επιστροφή του Λισγάρα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου λόγω και επαγγελματικών υποχρεώσεων, επέλεξε εν τέλει τον σύλλογο του Λεκανοπέδιου ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λίσγαρας βρισκόταν στην Ξάνθη από το 2014, αποτελώντας βασικό και σημαντικό γρανάζι της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πρόσφατα έγινε και αρχηγός της. Με την θρακική ομάδα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 154 αγώνες, έχοντας σκοράρει μάλιστα 11 φορές.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλωνν Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Λισγάρα. Γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 1986, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Βύζαντα Μεγάρων, Παναχαϊκή και Ολυμπιακό».