Έσπασε το μικρό ρεκόρ παραμονής του Τσιώλη με Ξάνθη, διαζύγιο με Βόλο σε μόλις 37 μέρες

Αναπάντεχη εξέλιξη προέκυψε το βράδυ της Κυριακής στην ομάδα του Βόλου μετά τη φιλική νίκη με 4-1 επί της Παναχαϊκής, όπου η ομάδα της Μαγνησίας πραγματοποίησε και μια θετική εμφάνιση.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος, ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού, στην οποία βρέθηκε μόλις για 37 μέρες καθώς στις 24 Ιουλίου είχε ανακοινωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα προπονητή.

Βόλος και Τσιώλης έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει όπως αναφέρεται και πλέον μένουν να γίνουν γνωστοί οι λόγοι του διαζυγίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιώλης το καλοκαίρι του 2014 είχε αναλάβει και την Ξάνθη αλλά αποχώρησε μετά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα είχε ανακοινωθεί στις 27 Ιουνίου, παρουσιάστηκε στις 7 Ιουλίου και εν τέλει ανακοινώθηκε το διαζύγιό του με την Ξάνθη στις 15 Σεπτεμβρίου, με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τον ερχομό του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην Ξάνθη είχε μείνει 80 ημέρες, τώρα έμεινε 37.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο Σάκης Τσιώλης θα παραμείνει για πάντα φίλος της ομάδας».