Ξεπέρασε τον κορονοϊό, επέστρεψε Τουρκία και αγωνίστηκε κοντρα στην Φενέρ ο Μανώλης Σιώπης

Ο Μανώλης Σιώπης και η εγκυμονούσα σύζυγός του Ειρήνη ξεπέρασαν χωρίς προβλήματα τον κορονοϊό, που τους είχε «χτυπήσει την πόρτα» πριν δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία στον Έβρο.

Συμπληρώθηκαν πλέον πάνω από δύο εβδομάδες παραμονής τους σε καραντίνα, όπως απαιτούν τα πρωτόκολλα. Η νόσος έκανε τον κύκλο της, οι ίδιοι όπως φαίνεται δεν παρουσίασαν συμπτώματα ανησυχητικά για την υγεία τους και πλέον τα νέα δείγματα βγήκαν αρνητικά.

Έτσι ο Εβρίτης διεθνής ποδοσφαιριστής έχοντας πλέον τη δυνατότητα να επιδείξει αρνητικό τεστ, μπόρεσε να ταξιδέψει στην Τουρκία και πλέον δίνει και πάλι το παρών στις προπονήσεις της Αλάνιασπορ, με την οποία θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε μετά από ολιγοήμερες διακοπές, καθώς υπενθυμίζεται ότι μέχρι τα τέλη Ιουλίου υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Αλάνια να αγωνίζεται ακριβώς έναν μήνα πριν στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας με αντίπαλο την Τραμζοσπόρ.

Μάλιστα, την Παρασκευή ο Σιώπης αγωνίστηκε και στο φιλικό της Αλάνασπορ με την Φενερμπαχτσέ, που βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με σκορ 1-1. Η φωτογραφία είναι από αυτόν τον αγώνα.