ΕΠΣ Έβρου: Επιτυχίες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για εννέα ποδοσφαιριστές του Εθνικού

Είναι γεγονός πως αυτό που εφιστούν οι ανθρώποι των συλλόγων στους νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι να δίνουν προτεραιότητα στις σχολικές υποχρεώσεις και ιδιαίτερα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, εστιάζοντας σημαντικά στον χαρακτήρα τους ως ανθρώπους.

Πάνω σε αυτήν την φιλοσοφία σχετίζεται και η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που συνεχάρη έννεα ποδοσφαιρίστες του που κατάφεραν την ιδίαιτερη χρονιά να πετύχουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια!!! Στόχος επετεύχθη…Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε, είναι το γεγονός ότι και οι 9 ποδοσφαιριστές μας που διαγωνίζονταν στις πανελλήνιες εξετάσεις, επέτυχαν την εισαγωγή τους σε αντίστοιχα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Συγχαρητήρια Ιωάννη Βρίζα, Μάριε Σπάχι, Πασχάλη Σακαλάκη, Μπόρις Μπουρντίν, Κώστα Κατσίκη, Σουκασιάν Έντγκαρ, Αντώνη Σισμανίδη, Τηλέμαχε Αδαμίδη και Μιχάλη Πόντικα. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Ο Εθνικός δεν προσπαθεί να διαμορφώσει μόνο νικητές στο ποδόσφαιρο αλλά και νικητές στη ζωή.»