Εuropa League: Απέδρασε στην παράταση από το Κόσοβο ο ΑΠΟΕΛ των Ουζουνίδη και Τσιλιγγίρη

Πρόκριση στην παράταση για τον ΑΠΟΕΛ του Εβρίτη Μαρίνου Ουζουνίδη κόντρα στην Γκιλανί μέσα στο Κόσοβο με 0-2, αφού στην κανονική διάρκεια δεν υπήρχε σκορ.

Τα τέρματα για του Κύπριους στην πρώτη προκριματική φάση του Europa League πέτυχαν οι Εφραίμ και Εντογκαλά στο 102′ και 116′ αντίστοιχα, με τον πρώην τεχνικό και παίχτη της Ξάνθης να αφήνει στον πάγκο τον νεαρό Ξανθιώτη κίπερ Τόλη Τσιλιγγίρη.

Με αυτόν τον τρόπο ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, εκεί που θα μπουν και οι ελληνικές ομάδες Άρης και ΟΦΗ, ενώ υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ θα συμμετέχει απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ο Εβρίτης τεχνικός μετά το τέλος της αναμέρησης δήλωσε:

«Μας ενδιέφερε η πρόκριση, το πως θα ερχόταν ήταν δευτερεύον. Το σίγουρο είναι πως μπορούσαμε να τελειώσουμε πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια. Δυστυχώς οι επιλογές μας δεν ήταν καλές, ούτε οι συνεργασίες μας μπροστά αλλά αυτό ήταν κάτι το αναμενόμενο. Έχουμε παίκτες που μπαίνουν συνέχεια, όλη την εβδομάδα έρχεται κάποιος άλλος, κάποιοι άλλοι λείπουνε, δεν έχουμε την συνοχή που πρέπει για να βγάλουμε τους αυτοματισμούς μας. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε και έχουμε χρόνο να δουλέψουμε μπροστά μας»