«Για πάντα χαραγμένος ο Πανθρακικός» στην καρδιά δυο φοιτητριών από Τυνησία και Σλοβακία

Δύο φοιτήτριες απο την Τυνησία και από την Σλοβακία μίλησαν στο επίσημο προφίλ της ομάδας για τις εντυπώσεις τους από τον Πανθρακικό και την φιλοξενία από τους Κομοτηναίους.

Ο λόγος για την Οουμεγμα και την Νίκη αντίστοιχα, που αναφέρθηκαν στην εμπειρία της παρακολούθησης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κομοτηνής.

«Είναι εκπληκτική εμπειρία για μένα. Είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ προπόνηση ομάδας και είναι απίστευτο» επισήμανε η Σλοβάκα φοιτήτρια, η οποία αποκάλυψε πως είναι μαγεμένη από την ελληνική κουζίνα και δήλωσε ερωτευμένη με το… σουβλάκι.

«Σίγουρα φεύγοντας από την Κομοτηνή θα θυμάμαι τις γειτονιές, τις γωνίες, όλα τα σημεία της Ροδόπης αλλά και την φιλοξενία των ανθρώπων. Θα θυμάμαι και μία κοπέλα που ήταν εκτός προγράμματος και μας έκανε να νιώσω πολύ άνετα» παραδέχθηκε η νεαρή Νίκη.

Από την πλευρά της η Οουμεγμα στάθηκε στο πόσο έκπληκτη έμεινε από το γεγονός πως η Κομοτηνή έχει έναν τόσο όμορφο χώρο. «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω μία προπόνηση και αλήθεια το απολαμβάνω. Οι άνθρωποι εδώ μας υποδέχθηκαν με ζεστασιά και αυτό το αντιμετωπίσαμε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μας στην Κομοτηνή» αποκάλυψε η νεαρή Τυνήσια τονίζοντας πως «θα θυμάμαι τον τρόπο που μας κοιτάνε οι άνθρωποι όταν περπατάμε».

Κλείνοντας την κουβέντα, η Οουμεγμα υπογράμμισε πως έμεινε εντυπωσιασμένη από το πρώτο πέρασμα της από την Ελλάδα και την Κομοτηνή καθώς «είναι μία μικρή πόλη με ιδιαίτερη κουλτούρα και το απολαμβάνω. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί και πολύ φιλόξενοι».