Γκρίνια για την ταλαιπωρία στον Απόλλωνα! Οι παίκτες πέρασαν στο πούλμαν 20 ώρες σε σύνολο 36 (+video)

Γκρίνια δείχνει να επικρατεί στον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς σε μιάμισι μέρα γύρισε την μισή Ελλάδα και όπως αποδείχθηκε… τζάμπα!

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, καθώς οι κυανόλευκοι επέλεξαν (προφανως για οικονομικούς λόγους) να ανέβουν με πούλμαν και βρεθηκαν να είναι σε 20 ώρες στους δρόμους σε διάστημα 36 ωρών, «χωρίς δική τους ευθύνη», όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση τους. Και το ενδιαφέρον είναι ότι πιθανότατα θα ξαναπάνε οδικώς στην Θράκη την Τρίτη.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Σμύρνης είχε αναχωρήσει για το ματς το πρωί της Παρασκευής (21/8) και στις 6.30 απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε κάνει ένα ξεμούδιασμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας, ενώ επ΄στρεψαν στην Αθήνα περίπου στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου (22/8).

«Χωρίς σταματημό και με απρόσμενη ταλαιπωρία από το ταξίδι πηγαινέλα συνεχίζεται πάντως η προετοιμασία για το μπαράζ με την Ξάνθη με απογευματινή προπόνηση την Κυριακή (23/8) πλέον και αναμονή των αποτελεσμάτων των νέων τεστ κορονοϊού από τους αντιπάλους τους», επισημαίνει το a-sports.

Η ιστοσελίδα, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ελαφράς Ταξιαρχίας, είχε οργανώσει αποστολή στην Θράκη και μάλιστα παρουσιάζει και βίντεο από την αποχώρηση των παικτών του Απόλλωνα για την επιστροφή στην Αθήνα…