Ο κύβος ερίφθη! Αντίπαλος των επτά ομάδων της Θράκης στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο

Πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Εσωτερικών αρμοδίου για θεματα Βόρειας Ελλάδας Θόδωρου Καράογλου η ευρεία σύσκεψη των φορέων του Ηρακλή με αντικείμενο συζήτησης την προοπτική επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέσω της συνεργασίας με την ομώνυμη ομάδα των Αμπελοκήπων.

Τηρώντας με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (παρουσία μόνο 50 ατόμων και με τη χρήση προστατευτικών μασκών), παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ηρακλή Φώτη Θέου και εκπροσώπων των Συνδέσμων, της Λέσχης και του Ομίλου 1899, πραγματοποιήθηκε αναλυτική και διεξοδική συζήτηση σχετικά με το θέμα.

Όπως αναφέρει το οπαδικό bluearena, η βραδιά έκλεισε με ομόφωνη συναίνεση στην υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου συνεργασίας με την ομάδα των Αμπελοκήπων, με την προοπτική να δημιουργηθεί ένα ρόστερ πρωταθλητισμού για το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής, ώστε  η ομάδα να βρεθεί άμεσα από την επόμενη κιόλας σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Προς τούτο, θα στηριχθεί ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων Γιάννης Ζαντόπουλος, ενώ η διοίκησή του θα ενισχυθεί και από παράγοντες του «Γηραιού», ενώ ομοίως θα ενισχυθεί και το αγωνιστικό τμήμα με παίκτες πρώτης γραμμής για το επίπεδο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η κάλυψη του μπάτζετ αναμένεται να προκύψει από κοινού, τόσο από χρηματοδότηση από την πλευρά του Ηρακλή Θεσσαλονίκγς, όσο και από την πλευρά του προέδρου του Ηρακλή Αμπελοκήπων, μέσω χορηγιών, που μπορεί να εξασφαλίσει.

Από εβδομάδα αναμένονται καταληκτικές εξελίξεις στο όλο project, ενώ υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, που όλα δείχνουν ότι θα μετονομαστεί σε Ηρακλής Θεσσαλονίκης, θα είναι μια από τις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης που θα τοποθετηθούν στον όμιλο όπου θα μετέχουν και οι επτά πλέον ομάδες της Θράκης (Αλεξανδρούπολη, ΑΕ Διδυμοτείχου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Άρης Αβατου, Ορφεάς Ξάνθης και Αναγέννηση Θαλαασιάς).

Αυτομάτως, εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί, ο όμιλος αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αίγλη – αλλά αυτόματα επίσης θα δυσκολέψει και το έργο όσων ομάδων τρέφουν φανερές ή κρυφές φιλοδοξίες πρωταθλητισμού.