Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Το βράδυ της Παρασκευής αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Ξάνθης η πρώτη επίσημη ενημέρωση της ομάδας μετά από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να διεξαχθούν τα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αν και θα περίμενε ωστόσο κανείς να εκφράζεται με αυτήν οργή, το δελτίο Τύπου είναι ψύχραιμο, να να μην τρέχει τίποτα. Ενημερώνει για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας ενόψει των μπαράζ αλλά και για το πότε θα διεξαχθεί κλήρωση για τις έδρες των δύο αγώνων.

Είναι προφανές ότι στην Ξάνθη, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα, έχουν προτιμήσει να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους. Επιπλέον η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι μεν καταδικαστική για την Ξάνθη, καθώς απέρριψε την προσφυγή της, αλλά είναι υπέρ της θέσης που ψήφισε ο ΑΟΞ στο ΔΣ της Λίγκας για Super League 1 με 14 ομάδες.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ουσιαστικά λίγα λεπτα πριν τα μεσάνυχτα της 14ης Αυγούστου που είχε ορίσει ο Πανοπουλος ως ημερομηνία αποχώρησής του από την Ξάνθη και γενικά από το ποδόσφαιρο. Ενω ωστόσο οι φημες φουντώνουν, η ανακοίνωση δεν αναφέρει τίποτα ούτε επί αυτού του ζητήματος.

Αίσθηση προκαλεί ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα, το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου δεν αναρτήθηκε στα social media της ΠΑΕ. Αναλυτικά, το δελτίο Τυπου της ΠΑΕ Ξάνθη ειναι το ακόλουθο:

Με καθημερινές προπονήσεις έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους διπλούς αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης η Xanthi FC.
Την Παρασκευή το απόγευμα υπήρξε η ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα στο διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τον Άρη Αβάτου σε ένα δίτερμα από το οποίο δεν βγήκε νικητής μετά το τελικό 1-1. Ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε χρόνο στους ποδοσφαιριστές του, σε μία προσπάθεια για να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό.
Η κλήρωση της έδρας των αγώνων μπαράζ έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 της Δευτέρας (17/8) ενώ οι αναμετρήσεις για τις 22 και 29 Αυγούστου.