Συνεχίζει στην Κύπρο ο πρώην Ξάνθης και Πανθρακικού Αντριάν Λουσέρο

Έπειτα από μία συνεχόμενη παρούσια έξι χρόνων στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο πρώην μέσος Πανθρακικού και Ξάνθης Άντριαν Λουσέρο αποχαιρετά τη χωρά μας με προορισμό την Κύπρο και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Αργεντίνος κεντρικός μέσος, στα χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα αποτελούσε σταθερά ένα βασικό γρανάζι στη γραμμή του άξονα και στις τέσσερις ομάδες της Super League όπου αγωνίστηκε (Πανθρακικός, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη και Παναιτωλικός).

Με τις ομάδες της Θράκης κατέεγραψε γεμάτες χρονιές από πλευρά συμμετοχών και στατιστικών. Αρχικά, στη μοναδική του σεζόν στον Πανθρακικό (2012-2013) κατέγραψε 35 συμμετοχές, μετρώντας 6 γκολ και 8 ασίστ. Στην τετραετία του στον ΑΟΞ (2014-2018) αποτέλεσε μια σταθερά στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τους Ακρίτες. Συνολικά, κατέγραψε 126 συμμετοχές (τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί) μετρώντας 9 γκολ και 15 ασίστ.

Μένοντας ελεύθερος από τον Πανιτωλικό την Τρίτη (11/8), ο Λουσέρο επέλεξε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και το κυπριακό πρωτάθλημα στο οποίο βεβαιώς έχει ξαναγωνιστεί, όταν και αποχώρησε από την Κομοτηνή και τον Πανθρακικό για να συνεχίσει στην ΑΕΚ Λάρνακας στην οποία παρέμεινε μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου:

«Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου μέσου ADRIAN LUCERO. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία.»