Υπερήφανοι στον Αρίωνα Ξάνθης για τον πρωταθλητή Ελλάδος Γιάννη Ευσταθιάδη

Ο ξανθιώτης πρώην φόργουορντ του Αρίωνα Ξάνθης, Γιάννης Ευσταθιάδης, ήταν από τους διακριθέντες στο Πρωτάθλημα του Πανελληνίου Παίδων που κατέκτησε με το Περιστέρι.

Η ομάδα της Ξάνθης δήλωσε υπερήφανη για ένα παιδί γέννημα θρέμμα Αρίων όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, αφού ξεκίνησε από τα πέντε του μόλις χρόνια το μπάσκετ στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Αρίωνα Ξάνθης:

«Πόσο μεγάλη είναι η χαρά της οικογένειάς μας, του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, όταν ένα δικό μας παιδί, χρίζεται Πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα του Περιστερίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Ο λόγος για τον Γιάννη Ευσταθιάδη που στον καθοριστικό αγώνα με τον Ολυμπιακό διέπρεψε με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα. Ο Γιάννης είναι γέννημα θρέμμα Αρίων. Ξεκίνησε το μπάσκετ 5 χρονών στον σύλλογο μας, γαλουχήθηκε αθλητικά, έμαθε πως μόνο με σκληρή δουλειά πετυχαίνεις στόχους. Την περσινή σεζόν που αγωνιζόταν στον Αρίων έπαιζε ταυτόχρονα στην Παιδική, Εφηβική, και Ανδρική ομάδα, ενδεικτικό της προσπάθειας που κατέβαλε.Ταυτόχρονα, συμμετείχε:- τον χειμώνα του 2018 στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων- τον Αύγουστο του 2019 στοΠανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και – τον Σεπτεμβρίο της ίδιας χρονιάς πήγε στο Περιστέρι. Γιάννη μας έκανες υπερήφανους…Σ’ ευχαριστούμε…»