Πήγε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και σάρωσε ξανά τα μετάλλια ο Ξανθιώτης Χρήστος Κατραντζής

Μεταγραφή από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό πήρε ο Χρήστος Κατραντζής και κολύμπησε με την φανέλα του τριφυλλιού στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αυτό δεν τον εμπόδισε να σαρώσει τα μετάλλια. Μάλιστα, ειδικά στα 50 μέτρα πεταλούδα βρέθηκε πίσω από τον μεγάλο παγκοσμιο πρωταθλητή Κριστιαν Γκολομέεφ για μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου.

«Όταν κολυμπάς με την καρδιά σου… Μόλις 0.01 πίσω από τον επίσης μεγάλο Γκολομέεφ, πετυχαίνοντας την καλύτερη πρωινή του επίδοση!», σχολιασε ο προπονητής του Κατραντζή στον Παναθηναϊκο Γιάννης Μιλιδάκης.

Ο τελευταίος διευκρίνισε ότι τα συγχαρητήια ανήκουν στον ίδιο και τον προπονητή που είχε τόσα χρόνια, ωστόσο «παίρνουμε κι εμεις μέρος των συγχαρητηρίων γιατι περισσοτερο απο καθετί άλλο του δωσαμε κουραγιο να κολυμπησει και φετος, μετα απο την περσινή απουσία του και την τιμωρία του Ολυμπιακού».

Μάλιστα, ο Κατραντζης ηγήθηκε μαζί με την Νόρα Δράκου και τους Κώστα Αποστολάκο και Καλλιόπη Ζαϊμη και στην ιστορική φετινή μεικτή ομάδα σκυταλοδρομίας του Παναθηναϊκού…