Γ’ Εθνική: Από την Ζάκυνθο πάει Βοιωτία ο πρώην φορ Σουφλίου και Πανθρακικού Μπάμπης Ζυγκερίδης

Παίκτης του ΑΟ Υπάτου Βοιωτίας θα είναι ο πρώην επιθετικός Πανθρακικού και Έβρου Σουφλίου Μπάμπης Ζυγκερίδης.

Ο 25χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 13.05.1995) στον Λιθότοπο του Νομού Σερρών. Πέρυσι αγωνίστηκε τον Απόλλων Παραλιμνίου. Πριν δύο χρόνια περίοδο επέστρεψε στον Πανσερραϊκό, δεν πήρε όμως τις ευκαιρίες που θα ήθελε (3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο με ένα γκολ).

Τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στην Καλλιθέα με την οποία αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια στη Football league πετυχαίνοντας κι ένα γκολ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει 59 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική και 15 γκολ με την Κοζάνη, τον Έβρο Σουφλίου και την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ αγωνίστηκε στη Football league και με τον Πανθρακικό (10 συμμετοχές-1 γκολ) πριν η ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ομάδας από την Βοιωτία: «Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 25χρονο Σερραίο επιθετικό Χαράλαμπο Ζυγκερίδη.
Ο Ζυγκερίδης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού και το 2013 πήγε στη Γερμανία όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Στουτγκάρδης “SSV Reultigen 1905”. Γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης στη Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου, τον Πανθρακικό στην Football League, την Α.Ε. Καραϊσκάκης με την οποία κατέκτησε το κύπελλο της Γ’ Εθνικής, τον Πανσερραϊκό, την Καλλιθέα στην Football League και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Ζακύνθου στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον Ζυγκερίδη στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Μπάμπη Καλώς ήρθες στην ομάδα μας»!