Γ’ Εθνική: Αφήσε τη Ρόδο και επέστρεψε Θράκη για την ΑΕΔ ο Βασίλης Κυριακίδης

Επιστροφή στη Θράκη και τον αγαπημένο του Έβρο για τον Βασίλη Κυριακίδη, που γίνεται ο τρίτος τερματοφύλακας που ανακοινώνει η ΑΕ Διδυμοτείχου μέσα σε τρεις ημέρες.

Τη γραμμή τερματοφυλάκων της φαίνεται πως κλείδωσε η ομάδα του Διδυμοτείχου, καθώς προχώρησε σε τρίτη συνεχόμενη μεταγραφική κίνηση που αφορά τη γραμμή αυτή.

Πρόκειται για τον 32χρονο (γεννημένος 23/10/1987) πορτιέρο Βασίλη Κυριακίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο Διδυμότειχο μετά το 2017 και προσθέτει εμπειρία στα ήδη ενισχυμένα γκολπόστ της ομάδας.

Παρόλο που τα περισσότερα ποδοσφαιρικά του χρόνια τα πέρασε στην Θράκη και τον Έβρο, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Κυριακίδης αγωνιζόταν στη Ρόδο και σε μία ιστορική ομάδα του νησιού και των Δωδεκανήσων, τον Άρη Αρχαγγέλου.

Πλην των ΑΕΔ και Άρη Αρχαγγέλου, έχει αγωνιστεί επίσης σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Αλεξανδρούπολης, Ιπποκράτη, Αχιλλέα Νεοκάστρου, Νίκη Πολυγύρου, Α.Ε.Ν Χηλής και Θράκη Φερών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Κυριακίδη.

Ο Βασίλης είναι 32 ετών (23/10/87) και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, παλιός γνώριμος στην ομάδα μας καθώς είχε και στο παρελθόν υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας το 2017.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία της ΠΑΕ Θράκης και διαθέτει ενα ομολογουμένως γεμάτο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ένωση Αλεξανδρούπολης, Νίκη Άλεξανδρουπολης, Α.Ο Αλεξανδρούπολης, Νίκη Πολυγύρου, ΑΕΝ Χιλής, Εθνικό Αλεξανδρούπολης,Αχιλλέα Νεοκαστρου,Ιπποκράτη, Θράκη Φερών και Άρη Αρχάγγελου!!

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονιά παραγωγική χωρίς τραυματισμούς.

Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ.»