Δημοσίευμα για ομογενή επιχειρηματία ως ιδιοκτήτη της Ξάνθης με τον παλαίμαχο της ομάδας Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο

Το σενάριο για «λουκέτο» στην Ξάνθη δεν υφίσταται πλέον σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, που στέκεται στην αποκάλυψη για την 2η Εκτακτη Γενική Συνέλευση με αντικείμενο την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, o υποψήφιος αγοραστής έχει βρεθεί και έχει δώσει τα χέρια με τον Πανόπουλο, ανεξαρτήτως της κατηγορίας που θα αγωνίζεται η ομάδα της Θράκης. «Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ομογενή επιχειρηματία. Το deal αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε», επισημαίνει η εφημερίδα.

Προσθέτει ότι τις προσεχείς μέρες αναμένονται συναντήσεις για να στελεχωθεί το ρόστερ που έχει αδειάσει, ενώ θα εξεταστούν και περιπτώσεις υποψηφίων προπονητών. Το δημοσίευμα καταλήγει ως εξής:

«Ένα όνομα που «παίζει» αρκετά για τον πάγκο της Ξάνθης είναι ο γνώριμος στη Ξάνθη, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο πρώην προπονητής της Νέας Σαλαμίνας έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες και μια από αυτές είναι και η Ξάνθη, τη φανέλα της οποίας φόρεσε ως ποδοσφαιριστής τη διετία 2000-2002.

Ο 44χρονος Κύπριος και γεννημένος στη Δράμα κόουτς έχει κοουτσάρει ομάδες μόνο στη Μεγαλόνησο (Αναγέννηση Δερύνειας, Δόξα Κατωκοπιάς), ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε Δόξα Δράμας, Βέροια, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.

Υπήρξε ενδιαφέρον και για προπονητή που εργάζεται σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ (ήταν και η πρώτη επιλογή), αλλά η περίπτωσή του δεν φαίνεται να προχωράει».