Διοικητική κρίση στον Λεύκιππο Ξάνθης με δύο ηχηρές παραιτήσεις δυο εβδομάδες μετά τις εκλογές

Διοικητική κρίση ξέσπασε στον Λεύκιππο Ξάνθης αφού λίγες ουσιαστικά μέρες μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν και την ανάδειξη νέου ΔΣ, έχουμε δύο ηχηρές παραιτήσεις.

Αφενός, παρελθόν από το ΔΣ του συλλόγου αποτελεί ο γνωστός δικηγόρος και εκ των πρώτων ανθρώπων που πίστεψαν στο όραμα του Λεύκιππου Θωμάς Ξανθόπουλος, αφετέρου, αποχώρησε ο Χαράλαμπος Καϊτετζίδης από τη θέση του κεντρικού υπεύθυνου στο Γραφείο Τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή από το πρώην μέλος του Λεύκιππου Θωμά Ξανθόπουλο:

Με την παρούσα επιστολή ανακοινώνω την οριστική και αμετάκλητη παραίτησή μου από τη θέση του τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λεύκιππου Ξάνθης, από την Επιτροπή Δεοντολογίας και από το Γραφείο Τύπου του Ομίλου.
Ο λόγος της παραίτησής μου είναι η διαφορά στην φιλοσοφία και στην τακτική από τον Πρόεδρο και την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης. Παραμένω φίλος όλων των ομάδων που συγκροτούν τα αγωνιστικά τμήματα του Ομίλου και εύχομαι καλή δύναμη σε όλα τα στελέχη του Λεύκιππου.
Μακάρι η αποχώρησή μου να συντελέσει ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από την πλευρά του ο Λάμπης Καϊτεζίδης έκανε γνωστή την αποχώρησή του με την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1η ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δεν επρόκαμε
1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ
Παραιτήθηκε
2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ
Μετά την παραίτηση του μέλους του Γ.Σ. του Λεύκιππου, Θωμά Ξανθόπουλου, η διαδικασία προβλέπει την αντικατάσταση του με τον 1ο αναπληρωματικό Χαράλαμπο Καϊτεζίδη.
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ απο το δικαίωμα μου
Να περάσει ο επόμενος
Χαράλαμπος Καϊτεζίδης

Από την πλευρά του Λεύκιππου Ξάνθης δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση – ενημέρωση για τις δυο αποχωρήσεις.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες άμεση ήταν η προσαρμογή του Λεύκιππου στα νέα δεδομένα με τον πρώην αντιδήμαρχο Μποζ Ραμαδάν να αναλαμβάνει περισσότερες αρμοδιότητες.