ΕΠΣ Ξάνθης: Με υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία της Ελπίδας Γενισέας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της Ελπίδας Γενισέας ενόψει της νέας σεζόν και πρώτη παράλληλα υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Καργκιόζη.

Την περσινή κακή σεζόν θέλει να αφήσει πίσω της η Ελπίδα Γενισέας, με τον σύλλογο που τερμάτισε την απερχόμενη περίοδο στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με 22 βαθμούς να βρίσκεται σε μια νέα αρχή, με νέα πρόσωπα.

Έπειτα πλέον από τις διοικητικές αλλαγές που έγιναν αυτήν την περίοδο αποχής, αλλά και τις αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάννη Καραγκιόζη και την έλευση πολλών και σημαντικών ποδοσφαιριστών (όπως ο Ηλίας Μακράκης, ο Κώστας Ξαντινίδης και ο Γιάννης Μπουνταγκίδης), είναι σαφές πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, στα χνάρια της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 80 και 90 που κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της Ελπίδας Γενισέας:

«Με υψηλές φιλοδοξίες και στόχους ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδας μας, στο εξεταστικό μας Δημοτικό Γήπεδο Γενισέας!

Τους ποδοσφαιριστές μας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Γκασιμπαγιαζίδης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Μετά τις πρώτες ομιλίες στα αποδυτήρια οι παίκτες μαζί με το προπονητικό τιμ και την διοίκηση βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για τον αγιασμό και φυσικά για την πρώτη προπόνηση της ομάδας μας. Η διοίκηση την πρώτη κιόλας ημέρα έδειξε την στηρίξει και το ποσο κοντά θα είναι στους παίκτες και το προπονητικό τιμ!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία σε όλη την ομάδα μας !!»