Γ’ Εθνική: Πλήθος Θρακιωτών στους πίνακες διαιτησίας

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους νέους πίνακες διαιτησίας, με αρκετούς θρακιώτες διαιτητές να βρίσκονται σε αυτούς. Αναλυτικά οι ορισμοί από ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης και Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα, από την ΕΠΣ Έβρου παρέμειναν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο διαιτητές Γ’ Εθνικής οι Θάνος Κεφίλης και Στράτος Στρατούδης· αναβαθμίστηκε ο Πάνος Σταφύλας, ενώ αντίθετα υποβαθμίστηκε ο Σάββας Σιδηρόπουλος. Όσον αφορά τους βοηθούς διαιτητές ορίστηκαν μόλις δύο από τον Έβρο, καθώς παρέμεινε ο Μάριος Ναζιρόπουλος, ενώ υποβαθμίστηκε ο Παναγιώτης Τερζόπουλος.

Από την ΕΠΣ Ξάνθης στον πίνακα διαιτησίας της επερχόμενης Γ’ Εθνικής βρίσκονται δύο διαιτητές καθώς παρέμεινε από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Θοδωρής Γιαπουντζής, ενώ αναβαθμίστηκε ο Γιώργος Δρακίδης και πέντε βοηθοί οπού παρέμειναν οι Κώστας Γκοντόλιας, Εμίν Κεχαγία Ομέρ, Σπύρος Σπάρταλης, Στράτος Σαββόγλου και Δημήτρης Τζιβαρτζίδης.

Τέλος από την ΕΠΣ Θράκης υπάρχει μόλις ένας ορισμός διαιτητή και πρόκειται μάλιστα για αναβάθμιση, καθώς ο Θάνος Λαπάτας είναι εκείνος που βρίσκεται στον πίνακα διαιτητών για τη νέα χρονιά. Περισσότεροι κατά έναν έγιναν και οι βοηθοί, καθώς στους Σπύρο Γαρδικιώτη, Γιώργο Δανδανίδη, Ευθύμη Δημητριάδη και Κώστα Καρακασίδη προστίθεται ο Μάριος Γκιόση, ο οποίος υποβαθμίστηκε.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα με τους διαιτητές

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα των βοηθών διαιτητών