Δέκα γκολ και θέαμα στο φιλικό των παλαίμαχων Πανθρακικού και Δόξας Δράμας (+photos)

Τις παλιές τους δόξες θυμήθηκαν οι παλαίμαχοι Πανθρακικού και Δόξα Δράμας στο φιλικό που πραγματοποίηθηκε στο γήπεδο Μεσοχωρίου όπου και αναδείχθησαν ισοπάλοι 5-5.

Χαρακτηριστικό ότι με την ομάδα της Δράμας αγωνιστηκάν 3 παίκτες με καταγωγή από την Κομοτηνή οι Κατσαρίδης, Βασιλακάκης και Χιονάς ενώ αντίπαλοι έπαιζαν οι αδελφοί Κωνσταντινίδη με τον Φώτη να αγωνίζεται και με τιος δυο ομάδες.

Η Δόξα Δραμας άνοιξε το σκορ με τον Κιοσσέ, με τον Παχούμη να σκοράρει δυο τερματα κάνοντας το 2-1. Ο Στοινοβιτς έκανε το 3-1, με τον Μ. Κωνσταντινίδη να μειώνει σε 3-2. Ο Κουτρουλός έκανε το 4-2, ο Μουρατίδης το 4-3, ο Φ. Κωνσταντινίδης το 5-3 με τους Δραμινούς να απαντούν με γκολ των Τοκμακτσής και Παχατουρίδη κάνοντας το 5-5 (φώτο Περισκόπιο).

Διαιτητής του φιλικού αγώνα ήταν ο Δημήτρης Μπιτζιδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κιουτσούκης, Κάζας, Β. Ξενοδοχίδης, Στοίνοβιτς, Φ. Κωνσταντινίδης, Στέργιου, Γκαζος, Π. Παπαδόπουλος, Παυλίδης Παχούμης, Π. Ξενοδοχιδης, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Σαββάκης, Εμιρτζάς, Παπάζογλου, Κυριάκου, Θεολόγου, Μποζης, Κούρκουλος, Τζότζος, Τσιλφίδης και Πετμέζας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Καρυπίδης, Μουρατίδης, Κατσαρίδης, Μελεκίδης, Κιοσσές, Άρνης, Παχατουρίδης, Περός, Μ. Κωνσταντινίδης, Τοκμακτσής, Ραφαηλίδης, ενω έπαιξαν ακόμη οι Τσιφλίδης, Βασιλακάκης, Χιονάς