Τίτλοι τέλους για ΑΟΞ και Γιάννη Παπαδημητρίου! Αποχαιρετιστήριο δείπνο από τον τεχνικό διευθυντή

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Πανόπουλου ακολουθεί πλέον και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΞ Γιάννης Παπαδημητρίου, όπως είχε προαναγγελθεί προ δεκαημέρου.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Παπαδημητρίου παρέθεσε στο «Κτήμα» αποχαιρετιστήριο δείπνο στους συνεργάτες του και το τεχνικό τιμ της ομάδας της Ξάνθης. Την Τρίτη, κατά την δική του αποχαιρετιστήρια συνέντευξη, ο Πανόπουλος εξήρε την προσφορά του αρχικά ως ποδοσφαιριστής για 15 χρόνια στην ομάδα και μετέπειτα την τελευταία δεκαετία ως τεχνικός διευθυντής.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο του Παπαδημητρίου που έγινε σε κλειστό κύκλο περίπου 30 συνεργατών και φίλων, με τους οποίους πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια (αν και υπήρξαν παράπονα και για όσους αποκλείστηκαν), ο «Παπ» ευχαρίστησε άπαντες για ό,τι πήρε από αυτούς και την προσπάθεια που έκανε, με τους παρευρισκόμενους να του εύχονται ο,τι καλύτερο στη συνέχεια. Από τον περίπου μισό αιώνα ιστορίας του ΑΟΞ, τα μισά χρόνια ο Παπαδημητρίου έχει παρουσία στην ομάδα.

Το μείζον πλέον ερώτημα είναι αν μαζί με τους τίτλους τέλους του Γιάννη Παπαδημητρίου αλλά και του Χρήστου Πανόπουλου από την Ξάνθη, έρχονται και οι τίτλοι τέλους συνολικά του ΑΟΞ σαν ΠΑΕ αλλά σε τελική ανάλυση και σαν ομάδας, αφού και ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ είναι ουσιαστικά ανενεργος. Οσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η 14η Αυγούστου χωρίς να αλλάζει κάτι, η μαύρη αυτή μέρα που κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι θα συμβεί ποτέ, φαίνεται να έρχεται ολοένα και πιο κοντά…