Γ’ Εθνική: Με Αλούπη και τη νεα σεζόν η ΑΕΔ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος Θάνος θα αποτελεί παίκτης της ΑΕ Διδυμοτείχου, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα για ακόμη μία χρονιά.

Έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή διατηρούν στο ρόστερ τους οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για τον πολύπειρο δεξιό οπισθοφύλακα Νίκο Θάνο, γνωστό στην ομάδα ως και «Αλούπη», που παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην ΑΕΔ (στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα) και θα την ενισχύσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο «Αλούπης» επέστρεψε για δεύτερη φορά στο Διδυμότειχο το καλοκαίρι του 2019, καθώς αγωνίζοταν εκεί και από το 2016 έως το 2018, μέχρι να αποχωρήσει για έναν χρόνο με προορισμό τον Έβρο Σουφλίου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά πάντως που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς έχει παραστάσεις από αυτό από τότε που αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ επίσης έχει ξαναγωνιστεί και παλαιότερα στον Έβρο Σουφλίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΔ:

«Με κάποιους ανθρώπους δεν χρειάζεται να πεις πολλά,μέσα από τις δυσκολίες χτίζονται οι πιο ωραίες σχέσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως και την νέα αγωνιστική χρονιά ο Νίκος Θάνος ο γνωστός σε όλους Αλου θα είναι μαζί μας!Του ευχόμαστε μια χρονιά παραγωγική χωρίς τραυματισμούς!»