Γ’ Εθνική: Στην Αναγέννηση Θαλασσιάς ο Αθανασίου μετά την Ασπίδα, τον Ορφέα και τον Άρη Αβάτου

Την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της Ασπίδας Ξάνθης και πιο πριν του Αρη Αβατου και του Ορφέα Ξάθης Θεόδωρου Αθανασίου προχώρησε η Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Ο Αθανασίου ήταν ανάμεσα στις επιλογές του Απόστολου Κουτρουλού ως ενωσιακού προπονητή στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Ξάνθης την σεζόν 2019-2020, ως ένας από τους τέσσερις υποψήφιους τερματοφύλακες.

Ηταν αναμεσα στις επιλογές του και την χρονιά που η ΕΠΣ Ξάνθης κατέκτησε το 2016 το Regions’ Cup και αγωνίστηκε στο Σαν Μαρίνο.

Με την απόκτηση του Αθανασίου η διοίκηση του Τάσου Ταρενίδη προχωρά στην θωράκιση της θέσης κάτω από τα γκολπόστ, αφού άυτός είναι ο δευτερος γκολκίπερ που ανακοινώνεται. Είχε προηγηθεί ο Δανδανόπουλος από το Δροσερό.

Τρίτος τερματοφύλακας θα είναι ο Περπερής ενώ υπενθυμίζεται ότι προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, στο πλευρό του Απόστολου Κουτρουλού, θα είναι ο Μιχάλης Κοτζακελίνης.

Η ανακοίνωση της Θαλασσιάς αναφέρει: “Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αθανασίου Θεόδωρο και του ευχεται καλή δύναμη και σιδερένιος…”