Στη Σαμοθράκη μετά τη Μύκονο και τη Χαλκιδική το υπερπολυτελές γιοτ «Belita» του εφοπλιστή Κούστα

Καλοκαιρινές διακοπές με το υπερπολυτελές yacht «Belita» απολαμβάνουν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του, Δήμητρα Μέρμηγκα, ένα ζευγάρι που λατρεύουν να σχολιάζουν όλες οι κοσμικές στήλες.

Μετά τις διακοπές στη Μύκονο, πριν λίγες εβδομάδες και στη Χαλκιδική, πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι αναζήτησε έναν πιο ήσυχο, αλλά πανέμορφο προορισμό, τη Σαμοθράκη. Αφού  ξεναγήθηκαν στο νησί, πληροφορίες αναφέρουν πως γεύτηκαν παραδοσιακές γεύσεις και κατσικάκι σε ταβέρνα στον προφήτη Ηλία.

Η θαλαμηγός «Belita» τράβηξε όλα τα βλέμματα νησιωτών και επισκεπτών, όπως ήταν αναμενόμενο. Το πολυτελές σκάφος πήρε το όνομα από τον συνδυασμό των υποκοριστικών που χρησιμοποιούν μεταξύ τους, ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα.

Όπως είναι γνωστό, εκείνος την αποκαλεί «Lolita» και εκείνη «Bebouko». Μάλιστα, το ζευγάρι αποκαλεί «Belita» και την μονάκριβη κόρη του Κατερίνα, που βαφτίστηκε τον Ιούλιο του 2019, σε μία μυθική τελετή στην Κέρκυρα.

Ο κ. Κούστας στα 64 του και η κ. Μέρμηγκα στα 27 της, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2018, στο Σορέντο, στο γραφικό θέρετρο της Costa Amalfitana στην Ιταλία. Είναι ο τρίτος γάμος του εφοπλιστή και το παιδί του ζευγαριού είναι για εκείνον το πέμπτο.

Πηγή: https://www.gnomionline.gr