Football League: Ξανά «Βολιώτης» για χάρη του Ολυμπιακού ο Παντελής Ριζογιάννης

Στον Ολυμπιακό Βόλου επιστρέφει εκ νέου ο Καρδιτσιώτης πρωην παίκτης της Ξάνθης Παντελής Ριζογιάννης, ύστερα από έναν χρόνο παρουσίας στα Τρίκαλα.

Επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω οι πληρόφοριες που τόνιζαν το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για την περίπτωση του Ριζογιάννη, το οποίο κατέληξε εν τέλει σε «γάμο». Η μεταγραφή του πρέπει να θεωρείται τελειωμένη και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Έτσι, παρότι την απερχόμενη σεζόν κέρδιζε την άνοδο στη Super League 2 με τα Τρίκαλα, θα παραμείνει σε επίπεδο Football League για χάρη του Ολυμπιακού Βόλου (στη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο), όπου θα συνεργαστεί εκ νέου με τους Περικλή Αμανατίδη και Θωμά Μακρή.

Ο 32χρονος (01/02/1988) Παντελής Ριζογιάννης αποτέλει έναν ιδιαίτερα δυναμικό ανασταλτικό μέσο, έχοντας εμπειρία από όλες τις εθνικές κατηγορίες. Έπαιξε επί σειρά ετών στην Ξάνθη και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής (από το 2005 μέχρι το 2010) και στη συνέχεια πήγε στα Τρίκαλα μία χρονιά (2010-11) παίζοντας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ ακολούθησαν δύο γεμάτες χρονιές στη Νίκη Βόλου, στην Γ’ Εθνική και στη Β’ Εθνική κατηγορία. Επόμενος σταθμός της καριέρα του ήταν ο Πανελευσιανιακός για δύο χρόνια και στη συνέχεια έπαιξε άλλα δύο χρόνια στα Τρίκαλα (57 συμμετοχές, επτά γκολ). Αγωνίστηκε έπειτα για ενάμιση χρόνο στη Δόξα Δράμας (πρώτος σε συμμετοχές στην ομάδα· 39 συνολικά), για να επιστρέψει ξανά στον Βόλο, για χάρη του Ολυμπιακού αυτή τη φορά, με τον οποίο είχε καταγράψει αρκετές συμμετοχές, συμβάλλοντας στην άνοδο του συλλόγου στη Football League.

Στην χρονιά που ολοκληρώθηκε με την ομάδα του ΑΟΤ, κατέγραψε 20 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ.