ΕΠΣ Θράκης: Και επίσημα επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στον Πανθρακικό ο Βασίλης Αντωνιάδης

Την απόκτηση του Βασίλη Αντωνιάδη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός το απόγευμα της Παρασκευής, επιβεβαιώνοντας προ δύο εβδομάδων ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Ο έμπειρος Κομοτηναίος παίκτης, που ήταν και μέλος της ομάδας Regions’ της ΕΠΣ Θράκης, έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του Νομού Ροδόπης αλλά και εκτός αυτού, σε Εβρο Σουφλίου και Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου.

Επιστρέφει στον Πανθρακικό και ξαναντύνεται στα πράσινα μετά από 8 χρόνια, καθώς ήταν μέλος των ακαδημιών του συλλόγου ως το 2012, συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Ενδιαμέσως βέβαια ξαναέβαλε τα πράσινα, όπως στην φωτο για την Δόξα Γρατινής στην οποία άνηκε μέχρι πριν λίγες μέρες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Αντωνιάδη.
Ο Κομοτηναίος Μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από την ΠΑΕ Ποντίων, συνέχισε στις ομάδες Υποδομής του Πανθρακικού ενώ στην συνέχεια πήρε μεταγραφή σε Έβρο Σουφλίου, Ορφέα Ξυλαγανής, Φιλία Κομοτηνής, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Δόξα Γρατινής, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ ήταν μέλος της ομάδας Region της ΕΠΣ Θράκης.
Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του Πανθρακικού, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα.