Ο πρώην κόουτς της Ξάνθης που φωτογραφήθηκε με τον Κλοπ και ο Εβρίτης σεφ που μαγείρεψε για τον Σαλάχ

Η Λίβερπουλ κατέκτησε τον τίτλο στην Αγγλία και το ThrakiSportS αναζητώντας το αρχείο του, εντόπισε δύο περσινές αναρτήσεις του με Θρακιώτες που είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με κορυφαίους συντελεστές της φετινής της πορείας.

Ο ένας είναι ο Εβρίτης σεφ Φώτης Σλαβούδης, που διαπρέπει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι. Είχε μαγειρέψει ελληνικό φαγητό που… ξετρέλανε τον κορυφαίο άσσο Μoχάμεντ Σαλάχ, όταν ο Αιγύπτιος άσσος της αγγλικής ομάδας είχε βρεθεί στο εστιατόριο όπου εργάζεται ο καταγόμενος από την Δόξα Διδυμοτείχου σεφ και του είχε αποσπάσε την υπόσχεση ότι… «θα κρεμάσει τα παπούτσια του στη Δόξα Δόξας».

Ομως σημαντικότερο ίσως ρόλο και από τα γκολ του Μο Σαλαχ έπαιξε να για έρθει αυτός ο τίτλος στο λιμάνι της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής άλλαξε την εικόνα της ομάδας, όλοι αναγνωρίζουν ότι έχει την προσωπική του σφραγίδα και το έργο του αναγνωρίζεται και από τους συναδέλφους του προπονητές. Ανάμεσά τους τον πρώην προπονητή της Ξάνθης Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος έχει υπερήφανος στο προφίλ του μια φωτογραφία που είχε βγει παλιαότερα μαζί του…