Β’ Εθνική: «Είχα πολλές προτάσεις αλλά μου έδειξε τεράστια εμπιστοσύνη ο κόουτς Βαχαρίδης» η πρώτη δήλωση Τσιαβέ για Λεύκιππο

Ο 27χρονος Θανάσης Τσιαβές που συμφώνησε με τον Λέυκιππο για την ερχόμενη σεζόν, μίλησε στην σελίδα της ομάδας για την απόφαση του να υπογράψει στον σύλλογο της Ξάνθης, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, ο πρώτος από τους δύο λόγους που τον έφεραν στην ομάδα της Ξάνθης όπως ανέφερε, ήταν η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Βαχαρίδης, ενώ ο δεύτερος ήταν η πολύ οργανωμένη διοίκηση και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας που είχε ακούσει τα καλύτερα λόγια από όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«H αλήθεια είναι ότι είχα πολλές προτάσεις και επέλεξα τον Λεύκιππο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί ο προπονητής μου έδειξε τεράστια εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ πολύ ενώ ο δεύτερος λόγος είναι η διοίκηση της ομάδας. Έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους για την ομάδα του Λεύκιππου και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.
Αυτό που διαπίστωσα είναι πως ο Λεύκιππος αποτελεί πολύ οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση της ομάδας και τους γνώρισα από κοντά, φαίνονται πολύ σοβαροί. Πάνω από όλα, μου «βγάζει» μια υγεία ο σύλλογος και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάει ψηλά. Ψηλά, βέβαια, είναι ήδη, αλλά εφόσον συνεχιστεί αυτή η οργάνωση και όπως είναι δομημένη η ομάδα -με αυτούς τους ανθρώπους που διαθέτει στο περιβάλλον της- θεωρώ ότι ο Λεύκιππος είναι ικανός να πάει ακόμη ψηλότερα μελλοντικά. Έχει γήπεδο, έχει καλές Ακαδημίες, έχει πολλούς ανθρώπους και προπονητές που δουλεύουν».