Ματαιώνεται για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια το φετινό Φεστιβάλ Νέων Άρδα

Αναβλήθηκαν λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, οι φετινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Νέων Άρδα, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.Ο.

Στην θέση τους, όπως ανακοίνωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Πρόεδρος της Δημήτρης Βαρσαμακίδης, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο της Ορεστιάδας, αφού συναυλίες επιτρέπονται μόνο με καθήμενους. Σε ανακοίνωση για την αναβολή των εκδηλώσεων , η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.Ο. αναφέρει:

“Έχοντας πλήρη συναίσθηση της πρωτόγνωρης κατάστασης που όλοι βιώνουμε και με απόλυτο σεβασμό προς τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της περαιτέρω διασποράς της πανδημίας, ανακοινώνει την αναβολή του Φεστιβάλ Άρδα.

“Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, λαμβάνοντας υπόψη τους περιοριστικούς όρους των αρμόδιων Υπουργείων για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων, ανακοινώνει ότι παρά τις προσπάθειες και την αγάπη μας για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ, η 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2020 αναβάλλεται για το 2021.

Ωστόσο ο δήμος Ορεστιάδας δεν θα μείνει χωρίς πολιτιστικές δράσεις το καλοκαίρι. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε το πλάνο μας για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή, την υποστήριξη και την κατανόηση σας” καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: https://www.evros-news.gr/