‘Εκτακτο ΔΣ της Λίγκας την Πέμπτη για τον ορισμό του ΑΟΞ-Ατρόμητος και κόσμο στα γήπεδα

Η αντίδραση έξι ΠΑΕ που ζήτησαν να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις της διοργανώτριας αρχής για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, είχε ως αποτέλεσμα τον ορισμό έκτακτου ΔΣ της Super League την Πέμπτη.

Σε αυτό θα συζητηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης το αίτημα των Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Άρη, Ατρομήτου, ΑΕΛ και Πανιωνίου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από τη διοργανώτρια αρχή για να αρχίσουν να διεξάγονται αγώνες με κόσμο στις κερκίδες.

Παράλληλα, θα υπάρξει απόφαση και για τον ορισμό της αναμέτρησης της πρεμιέρας των πλέι άουτ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, που ειχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού. Ολα δείχνουν ότι το ματς θα οριστεί την προσεχή Τετάρτη 24/6.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για ενδεχόμενη αναβολή ή αλλαγή έδρας στο προσεχές ματς Ξάνθη – Παναιτωλικός παρά τις διαρροές, ωστόσο η μπανανόφλουδα μπορεί να κρύβεται στο τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που είναι το… «διάφορα».

Στην ανακοίνωση της Τετάρτης (17/6) αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 18/06/2020 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Tο από 16/6/2020 έγγραφο αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΛ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Πανιώνιος, περί υποβολής από τη Super League αιτήματος για την παρουσία φιλάθλων στα υπολειπόμενα παιχνίδια της περιόδου.

2/ Ορισμός του αναβληθέντος αγώνα για την 1η Αγωνιστική των Play Out, “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ”.

3/ Διάφορα».