Ευχές στον Ράνο για τα γενέθλιά του από τον αποξενωμένο πλέον από Ξανθιώτες ΑΟΞ (+video)

Τα 27α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα (15/6) ο Αντώνης Ράνος, με τον ΑΟΞ να μην ξεχνά τον προ εξαετίας «σωτήρα» της ομάδας στα μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη ΠΑΕ μέσω των social media της δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Αντώνη Ράνο, θυμίζοντας μάλιστα το «χρυσό» τέρμα που είχε πετύχει προ περίπου μιας εξαετίας στο «Κλέανθης Βικελίδης» με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο μπαράζ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και κράτησε την ομάδα της Ξάνθης στην Super League.

Από τότε βέβαια το χαρακτηριστικό είναι ότι στο πέρασμα των ετών σταδιακά η ομάδα της Ξάνθης αποξενώθηκε από τους Ξανθιώτες παίκτες της, με τον Ράνο να αποτελεί ένα ακόμα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα και εκεί ορισμένοι οπαδοί εντοπίζουν και το αδύναμο σημείο των τελευταίων ετών.

Ο 27χρονος πλέον Ράνος, έπειτα από το τέλος του εξάμηνου δανεισμού από τον Άρη Λεμεσού το 2016 και την παραμονή μέχρι το καλοκαίρι 2017 στον ΑΟΞ, εντάχθηκε στο ρόστερ της Σπάρτης στην Β’ Εθνική (τότε Football League) ενώ από το 2018 και έπειτα αγωνίζεται στην στην Β’ Κατηγορία της Κύπρου με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Παρακάτω, οι ευχές και το σχετικό βιντεάκι από τον λογαριασμό του ΑΟΞ: