Super League: «Κάθε παιχνίδι πλέον είναι τελικός, τα πάντα πλέον για τη νίκη» υποστηρίζει ο Κάστρο

Με το…αριστερό ξεκίνησε η Ξάνθη τις υποχρεώσεις της στα πλέι άουτ και ο Κάστρο τόνισε μετά την ήττα από τον Βόλο πως κάθε ματς είναι «τελικός». 

Αναλυτικά, σχολίασε στην κάμερα της Nova για το σημερινό παιχνίδι: «Δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είχαμε κάποιο επίσημο παιχνίδι στα πόδια σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα. Η αποχή επηρέασε όλες τις ομάδες και στο επόμενο παιχνίδι θα πάμε καλύτερα». 

Για την αποχή από τους αγώνες ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολα, γιατί στις προπονήσεις έχουμε ρυθμό αλλά ο αγώνας είναι διαφορετικός. Η αντίπαλη ομάδα πέτυχε το γκολ και είχε καλύτερη ψυχολογία».

Τέλος για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε στην κάμερα της Nova: «Θα είναι δύσκολο για εμάς καθώς είμαστε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Κάθε ματς είναι τελικός. Το επόμενο παιχνίδι είναι εντός και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη». 

Αξίζει να τονιστεί ότι οι δηλώσεις έγιναν με όλα τα μέτρα προστασίας. Ενα μικρόφωνο είχε τοποθετηθείμ ο δημοσιογράφος ήταν σε απόσταση δυο μέτρων ενώ δίπλα του είχε μόνο την μεταφράστρια του ΑΟΞ Μαρία Σότο Γκονζάλες.