Τουρκική σφήνα για τον πρώην Ξανθιώτη Θοδωρή Βασιλακάκη

Στην Τουρκία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Θοδωρής Βασιλακάκης, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση.

Δεν θα αργήσει να βρεθεί όπως φαίνεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Θοδωρή Βασιλακάκη καθώς μετά την απόφαση της διοίκησης της Ανόρθωσης να ενεργοποιήσει το παραθυράκι στο συμβόλαιο του, πληρώνοντας το πέναλτι των 30.000 ευρώ, όλα δείχνουν πως οδεύει προς… Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει δεχτεί μία πολύ ικανοποιητική οικονομική προσφορά από την Γκαζιαντέπ και αναμένεται να γίνει δεκτή από την πλευρά του. Όπως αναφέρεται οι άνθρωποι της Τουρκικής ομάδας τον είχαν παρακολουθήσει στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ, όπου είχε κάνει εξαιρετικό ματς.

Έτσι, αναμένεται να γίνει ένας ακόμη Έλληνας που θ’ αγωνίζεται στη Superlig, όπου αγωνίζεται και ο Εβρίτης αμυντικός μέσος Μανώλης Σιώπης, βάζοντας παράλληλα «στοπ» στην όποια φημολογία για επιστροφή του Ημαθιώτη μέσου στην Ξάνθη, με την φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί για 8 ολόκληρα χρόνια (2009-2017).

Υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη ήταν η πρώτη ομάδα που γράφτηκε ως επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βασιλακάκη σε κυπριακά μέσα ενημέρωσης μετά το διαζύγιο με την Ανόρθωση, όπου φαίνεται ότι μετακομίζε ένας άλλος πρώην Θρακιώτης, ο Φώτης Παπουλής. Αξίζει επισης να τονιστεί ότι η Γκανζιαντεπ ήταν η ομάδα στην οποια ξεκίνησε την σεζόν 2019-2020 ο επίσης πρώην Ξανθιώτης Γιούρι Λοντίγκιν.