Α2 Γυναικών: «Βόμβα» στα θεμέλια της Νίκης βάζει σχόλιο επώνυμου μέλους του ΔΣ της ομάδας

Σε ένα σχόλιο το οποίο λίγοι πρόσεξαν αλλά αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της Νίκης Αλεξανδρούπολης και προαναγγέλει διοικητικές εξελίξεις προχώρησε μέλος του ΔΣ της ομάδας κάτω από την ανάρτηση για την πρόσληψης του Σάκη Μουστακίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη κοινοποίησε στον διαδικτυακό λογαριασμό της στο facebook άρθρο για την πρόσληψη του Μουστακίδη στην θέση του προπονητή αντί του Γιάννη Ανδρεάδη.

Μετά από κάποιες ώρες το μέλος του ΔΣ της Νίκης και ένας από τους ανθρώπους που στήριζαν την ομάδα, ο οδοντίατρος Γεώργιος Ραπτόπουλος (σύζυγος της Σοφίας Τσερκέζη, παλιά παίκτρια και της Εθνικής Ομάδας), προχώρησε σε ένα σχόλιο που δείχνει ότι η συνεργασία με τον Μουστακίδη δεν ήταν αποδεκτή από όλους.

Ο ίδιος αναφέρει ότι «αυτοί που εγκαλούσαν κάποιους να μην ασχολούνται με το γυναικείο βόλεϊ τώρα αναλαμβάνουν», εύχεται «να μην έχει την τύχη του Εθνικού και η Νίκη» ενώ προαναγγέλει ότι «θα υπάρξουν παραιτήσεις».

Ο Γεώργιος Ραπτόπουλος είναι μέλος του ΔΣ της Νίκης Αλεξανδρούπολης από το 2017. Δεν είναι σαφές αν έχει ήδη παραιτηθεί ή όχι από την θέση του, ωστόσο είναι προφανές ότι προαναγγέλει παραιτήσεις και μένει να φανεί αν η δική του θα είναι η μόνη.

Δείτε το σχόλιο του: