Ετοιμάζονται παρέα με τους «Πελαργούς» για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο στον Άρη Αβάτου

Στο Βόλο και στο μαγευτικό Πήλιο βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος ο τεχνικός διευθυντής της ομάδα του Άρη Αβάτου Γιάννης Μπόσβελης συνδυάζοντας υποθέσεις της ομάδας του, αλλά και να δει αγαπημένους φίλους.

Μάλιστα έμεινε στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Pilion Terra στο Πήλιο, ανάμεσα στη Μακρινίτσα και την Πορταριά του γνωστού «γκάνγκστερ» Πόλυ Φωτιάδη, ενεργού μέλος των Πελαργών της Εθνικής Ελλάδας που είναι και μέλος στο ΔΣ του Αρη Αβατου.

Μάλιστα το Αρειανό παρεάκι μεγάλωσε αφού προστέθηκε ο επίσης γνωστός πελαργός με την περικεφαλαία δίπλα στον τσολιά, Κοσμάς Χαρπαντίδης που με τον Φωτιάδη έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο στους αγώνες του Άρη και των Εθνικών ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Μετά από τόσα τσίπουρα και αγώνες του πρωταθλήματος που είδαν στο ξενοδοχείο Pilion Terra, ο Μπόσβελης πείστηκε να γίνει μέλος των πελαργών και ετοιμάζεται μαζί με τους Φωτιάδη και Χαρπαντίδη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο που μετατέθηκαν το 2021 ελπίζοντας οτι θα συμμετέχει και Εθνική.

Πλέον στις σκέψεις είναι και η δημιουργία ομάδας μπασκετ του Άρη Αβάτου και του χρόνου εκτός από το πανό Ξάνθη θα υπάρχει σίγουρα και αυτό του Αβάτου και του Άρη στις κερκίδες στο Τόκυο, αρκεί φυσικά να προκριθεί η ομάδα του Αντετοκούνμπο (και να γίνουν βέβαια οι Ολυμπιακοί Αγώνες)…