Τέλος από τον Πανθηραϊκό ο πρωην βοηθός στον ΑΟΞ Μανώλης Παπαματθαιάκης

Την λύση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη ανακοίνωσε ο Πανθηραϊκός.

Ο 47χρονος Κρητικός, έχοντας γνωστούς δεσμούς με την Κομοτηνή και την οικογένεια του Πανθρακικού, αλλά και της Ξάνθης στην οποία και διατέλεσε βοηθός την σεζόν 2012-2013 αποχώρησε από τον Πανθηραϊκό, έπειτα από την πρώτη σεζόν στην ιστορία της ομάδας στην Γ’ Εθνική με εκείνον στο «τιμόνι».

Η απομάκρυνσή του επήλθε έπειτα απο την συνένωση των δύο όμαδων της Σαντορίνης (Πανθηραϊκός-Θύελλα Καμαρίου) και την διάθεση των νέων διοικούντων να πορευθούν με νέο τεχνικό.

Η ανκοίνωση του Πανθηραϊκού:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Ο Μανώλης, ο οποίος αποτέλεσε τον προπονητή της ομάδας μας και κατά την πρώτη – ιστορική – χρονιά του Πανθηραϊκού στη Γ´ Εθνική, αν και εργαζόταν σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών, επέλεξε τον περασμένο Νοέμβριο να επιστρέψει στην ομάδα μας, αποδεικνύοντας έτσι τους ισχυρούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με τον Πανθηραϊκό και το νησί μας.

Φίλε Μανώλη, η οικογένεια του Πανθηραϊκού σε ευχαριστεί θερμά για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα μας με την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και την εμπειρία σου. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εις το επανιδείν!!