ΕΠΣ Θράκης: «Πράσινος» και την επόμενη χρονιά ο Νίκος Παπαδόπουλος

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 22χρονό μεσοεπιθετικό, Νίκο Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, στο πλαίσιο του σχεδιασμό για την σεζόν 2020-2021.

Ο 22χρόνος μεσοεπιθετικός από τις Σέρρες είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019, όντας μέχρι τότε ένας εκ των βασικών παικτών του Πανσερραϊκού στην Γ’ Εθνική.

Ο Παπαδόπουλος είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα σε επίπεδο πρώτης ομάδας αρχικά το καλοκαίρι του 2017, όταν και τον ένταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Παραλιμνίου. Έκει αγωνίστηκε για μικρό διάστημα, καθώς τον εντόπισαν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού και για αρχή τον ενέταξαν στην Κ-19 του συλλόγου, όπου και αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της ομάδας, έχοντας ως απολογισμό για την σεζόν 2017-2018 4 τέρματα σε 14 συμμετοχές.

Μετέπειτα, από το 2018 έως το καλοκαίρι του 2019 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα των «λιονταριών», όντας εκ των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές (28 αγώνες, 22 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο). Επίσης, αποτέλεσε για 4 χρόνια βασικό μέλος και αρχήγος της Μεικτής Σερρών, με πολλές πανελλαδικές διακρίσεις.

Από το καλοκαίρι του 2019 βρίσκεται στον Πανθρακικό, συνδύαζοντας το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «Πράσινων»:

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Σερραίος Μεσοεπιθετικός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με τον πυρσό στο στήθος συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με τις σπουδές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής