Β’ Εθνική: Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννενα του Γιώργου Μανάκα για την άνοδο

Ο Κομοτηναίος Power Forward Γιώργος Μανάκας βοήθησε τα μέγιστα στον ΠΑΣ Γιάννενα για να κερδίσει επάξια και επίσημα πλέον την άνοδο την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η προσφορά του Γιώργου στο εντυπωσιακό 19-2 του ΠΑΣ Γιάννενα ήταν αδιαμφισβήτητη, αφού ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίχτης της κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη άνοδος για τον Κομοτηναίο αθλητή, αφού πρόπερσι προβιβάστηκε από την Γ’ στην Β’ Εθνική με την Ελευθερούπολη, ενώ πέρυσι από την Β’ στην Α2 με τον Οίακα Ναυπλίου.

Η ομάδα έβγαλε ανακοίνωση, ευχαριστώντας όσους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό για την επίτευξη του στόχου, ενώ έθεσε από τώρα υψηλά τον πήχη, αφού ευχήθηκε του χρόνου τέτοια εποχή, να πανηγυρίζει την άνοδο στην Basket League!

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της ανόδου και τόνισε, ότι ευχή όλων, αφού ξεπεράσουμε την πανδημία του κορονοϊού, είναι του χρόνου, τέτοια εποχή, να πανηγυρίζει μια ακόμα άνοδο! Με συγκίνηση και περηφάνια η οικογένεια του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 την επισημοποίηση της ανόδου της ομάδας μας στην Α2 Ανδρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της, από τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ!Η πανάξια άνοδος στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία που κερδήθηκε στα παρκέ, είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών που ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια με πίστη, όραμα και προγραμματισμό να φέρουμε την ομάδα μας εδώ που είναι σήμερα, κάνοντας κάθε χρόνο την υπέρβαση και κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, γεμίζοντας περηφάνια τους απανταχού Γιαννιώτες.Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τους φροντιστές και γυμναστές μας, το ιατρικό τιμ, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, την Διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας, τους χορηγούς μας που πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν την προσπάθειά μας και τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που έδινε πάντα το παρών στους αγώνες μας. Η επόμενη αγωνιστική χρονιά θα είναι αδιαμφισβήτητα πρωτόγνωρη.»