Αλεξανδρουπολίτης αστυνομικός και αθλητής του ΝΟΑ έσωσε νεαρή κολυμβήτρια στον Άλιμο

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε παραλία του Αλίμου στην Αθήνα, όταν πολίτες που περπατούσαν στην ακτή, άκουσαν μία γυναίκα η οποία βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και φώναζε για βοήθεια.

Αμέσως κάλεσαν στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης όπου πρώτοι έφτασαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να επέμβουν.

Αμέσως μετά φθάνει περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο συνοδός, χωρίς πολλές σκέψεις, βλέποντας τη γυναίκα σε κίνδυνο, βγάζει τον εξοπλισμό του και βουτά με τα ρούχα στη θάλασσα.

Πρόκειται για τον Αλεξανδρουπολίτη αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή, ο οποίος τυγχάνει και κολυμβητής (όπως μαρτυρά και η φωτογραφία) με δελτίο στον ΝΟΑ, ο οποίος αυτήν την περίοδο υπηρετεί στην Αθήνα.

«Ο Βαγγέλης αμέσως βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να φέρει την κοπέλα μέχρι την ακτή, όπου και την παρέλαβε το ΕΚΑΒ», αποκαλύπτει η ιστοσελίδα e-evros.

Τις ώρες αγωνίες διαδέχτηκαν επιφωνήματα ανακούφισης. Ένα μεσημβρινό μπάνιο για λίγη δροσιά κόντεψε να μετατραπεί σε εφιάλτη για την νεαρή κοπέλα.