Ορίστηκε o πρόεδρος στο CAS και αντίστροφη μέτρηση για ορισμό δικασίμου – Οι εθνικότητες των τριών δικαστών

Με επίσημο έγγραφο της, η γραμματεία του CAS έκανε γνωστό σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που αποτελεί αντίδικο στις προσφυγές και των δύο ενώπιόν του, αποδέχθηκε χωρίς καμία αντίρρηση τους διαιτητές που επέλεξαν οι δύο σύλλογοι (ο ΠΑΟΚ έναν Γερμανό και ο Ολυμπιακός έναν Ιταλό).

Επίσης, η ΕΠΟ από την πλευρά της δεν προχώρησε από την πλευρά της στην επιλογή του διαιτητή αλλά δεσμεύθηκε ότι θα αποδεχθεί την επιλογή του CAS για τον διαιτητη που θα αποτελέσει και πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής που θα εκδικάσει την υπόθεση. Ο ορισμός αυτός έγινε την Παρασκευή και τελικά πρόκειται για Ολλανδό.

Ετσι λοιπον ενας Ολλανδος ως προεδρος, ενας Γερμανός και ενας Ιταλός θα αποτελέσουν την τριμελή διαιτησία στην συνεκδίκαση της υπόθεσης. Αυτοί θα ειναι οι τρεις δικαστές – διαιτητές.

Πλέον αποτελεί θέμα λίγων ημερών, ίσως και ωρών, ο ορισμός της δικάσιμου της πολύκροτης υπόθεσης. Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει την επίσπευση της διαδικασίας ώστε ει δυνατόν να έχει εκδοθεί απόφαση ως τα μέσα Ιουλίου, πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Super League.