Γ’ Εθνική: Άδικη επικύρωση της βαθμολογίας καταγγέλει η ομάδα Εβρίτη Σταύρου Χονδρόπουλου

Ο Εβρίτης Σταύρος Χονδρόπουλος, που έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Κομοτηνής και Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και παλιοτερα στον ΠΑΟΚ, φέτος αγωνίστηκε στον ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια», ομάδα της Νάξου, για δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως αποφάσισε η ΕΟΚ, προβίβάζονται στην Β’ Εθνική οι 6 πρώτοι από τους δύο ομίλους του νότου και οι πέντε από τους δύο ομίλους του βορρά. Ωστόσο σε αυτές δεν συμπεριελήφθη η ομάδα της Νάξου και είναι έντονα δυσαρεστημένη, αφού βρέθηκε στην 7η θέση μετά από 16 αγώνες στους οποίους είχε πετύχει 8 νίκες και 8 ήττες, ενώ ο Αργοναύτης Τρίγλιας, σε 17 αγώνες είχε 8 νίκες και 9 ήττες, παίρνοντας την 5η θέση και την άνοδο (!!!).

Αυτό σημαίνει πως και να έχανε στο παιχνίδι μετά την διακοπή που έπρεπε να παίξει ο ΑΠΑΣ, πάλι θα υπερίσχυε της βαθμολογίας του Αργονάυτη, αφού αξίζει να σημειωθεί ότι και στο μεταξύ τους παιχνίδι είχε κερδίσει με 84-81 στις αρχές του Γενάρη. Για τον αυτόν οι Ναξιώτες του Σταύρου Χονδρόπουλου διαμαρτύρονται έντονα, αφού μέχρι στιγμής ο ΑΠΑΣ φαίνεται τελικά να χάνει τον προβιβασμό στην Β’ Εθνική με τον πλεόν άδικο τρόπο.