Γρήγορη διάψευση Στάρτζεον με επιστολη του στο ΔΣ της Ξάνθης: «Ψευδή, εμετικά και προσβάλλουν την προσωπικότητα μου»

Άμεση ήταν η διάψευση από τον Φάμπιο Στάρτζεον σε όσα φέρεται να είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική ιστοσελίδα O’Jogo.

Στη συνέντευξη φέρεται μεταξύ άλλων να δηλώνει πως «ο ΠΑΟΚ έχει ίδιο πρόεδρο με την Ξάνθη», γεγονός που αναδείχθηκε πολύ γρήγορα σε μείζον. Ωστόσο πριν προλάβει καλά καλά να συμπληρωθεί δίωρο από την αρχική διαρροή της συνέντευξης, υπήρξε διάψευση μέσα από τη επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΞ.

Συγκεκριμένα, η σελίδα του ΑΟΞ παρουσίασε επιστολή του Στάρτζεον προς το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία είναι δακτυλογραφημένη αλλά φέρει στο τέλος ιδιόχειρα το ονοματεπώνυμό του. Ο Πορτογαλος άσσος εμφανίζεται να διαψεύδει τα περί πολυϊδιοκτησίας, όχι ωστόσο τα περί αποχώρησής του από την Ξάνθη και γενικα την Ελλάδα.

Ο Στάρτζεον εμφανίζεται μάλιστα διατεθειμένος να προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον όσων αναπαράγουν τα ψεύδη, όπως αναφέρει. Η δήλωσή του παρουσιάζεται από την ΠΑΕ Ξάνθη με ένα «ουδέν σχόλιον». Αναλυτικά, σε μετάγραφη, αναφέρει:

“Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κείμενα που αναγράφουν ότι είπα σε συνέντευξη ότι έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ κλπ.

Ολα αυτά είναι ψευδή. Mου προκαλούν εμμετό και προσβάλουν την προσωπικότητά μου.

Αυτό που είπα είναι: “ Μας τιμώρησαν με -12 βαθμούς γιατί μας κατηγόρησαν ότι έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Είναι για αυτό τον λόγο που η ομάδα μου και η άλλη ομάδα είναι στα δικαστήρια.”

Αυτή είναι η όλη αλήθεια και μόνο αυτή.

Για την αναπαραγωγή των ψευδών αυτών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου θα ασκήσω τα νομικά μου δικαιώματα».